HS 200 aranyozógép család

 Cartes HS200 címkearanyozó gép család

 
A Cartes tekercses címkearanyozó gépei közül ez a gép kínálja a legváltozatosabb opciókat címkegyártáshoz kedvező beruházási  költségek mellett. A kompakt kisebb gépekkel szemben a HS 200-as géphez választhat szitanyomó, kereszt- vagy hosszirányú aranyozó, síkstanca és lézeres feldolgozó egységek kombinációjából, ezzel kielégítve a címkegyártáshoz szükséges minden lehetséges vevői igényt.
 
In line is használhatja más gépekhez csatlakoztatva, vagy off line integrált letekercselővel, feltekercselővel és mátrixfeltekercselő egységgel.
 
Ezek a gépek a termelékenység maximalizálására lettek tervezve és megalkotva, a legújabb elektronikus technológiák alkalmazásával.
 
Az új és továbbfejlesztett szoftver felhasználóbarát, kijavítja az előnyomtatott anyagokból származó szabálytalanságok okozta regiszter problémákat.
 
Mechanikus szempontból az alkotóelemek extrém robosztussága garantálja, hogy semmilyen mechanikus meghajlás vagy nyílás nem keletkezhet, még a legösszetettebb, legaprólékosabb munkáknál sem.
 

Technikai adatok
Aranyozó/stancoló munkaterület 200 x 175 mm
Szitanyomó nyomtatási terület 200 x 200 mm
Maximális pályaszélesség 205 mm
Aranyozási/stancolási sebesség max. 11.000 ciklus/óra
Szitanyomási sebesség max. 6.000 ciklus/óra
Teljesítményfelvétel 400 V 3 fázis