GT 280 aranyozógép család

 

Cartes GT 280 széria

Moduláris címkenyomógép szitanyomó/melegfóliázó/dombornyomó/flexo lakkozó/sík vagy rotációs stancoló és lézerstanca egységekkel az öntapadó címkeipar folyamatosan növekvő igényeinek kielégítésére.

 

Mi teszi a Cartes gépeket kategóriájuk legjobbjaivá?

 

A GT széria gépeinek és a felhasznált technológiáknak köszönhetően lehetővé vált munkafolyamatok széles skálájának elvégzése egyetlen termelési ciklusban, ezáltal luxus címkéket alkotva nagyon rövid termelési idő alatt, bármilyen termelési igényhez igazodva, még kispéldányszámoknál is kevés hulladékkal. Az alapvető jellemzőkön, mint a mechanikai szilárdságon, a felhasznált minőségi anyagokon és a nagy sebességen is magas pontosságon kívül az új GT 360 széria – innovatív technológiájának köszönhetően – egyedi jellemzőket mutat a piacon:
 

AUTOMATA KÖZPONTOSÍTÓ BERENDEZÉSEK

 
A Többfejes pozicionáló rendszer és továbbfejlesztett automata rendszer, mely lehetővé teszi az előnyomott anyagokon észlelt hibák egyidejű korrekcióját minden egyes nyomóművön. Az egyes nyomóművek automatikusan központosítottak, ezáltal jelentősen lecsökkentve az új munkák beállításához szükséges időt és alapanyagot. Ezen felül hosszirányban, és a másik egységtől függetlenül mozgathatóak a munkapadon, megnövelve a nyomtatási sebességet. Ezzel a berendezéssel optimalizálni lehet a munkaidőket és csökkenteni a hulladékot.
 

ENERGIATAKARÉKOS TECHNOLÓGIA

 
A meghajtás áramellátásának központosított irányító rendszere lehetővé teszi az energiacserét (megosztást) a motorok között a gép működése alatt. Az IGBT technológiának köszönhetően a motorok által a fékezési fázis alatt generált energia újrahasznosul vagy visszaáramlik a hálózatba és más, az üzemben működő berendezéseket lát el árammal. Ez 30 – 40 % energiamegtakarítást jelent.
 

FÜGGETLEN ÉRINTŐKÉPERNYŐS VEZÉRLŐPANEL

 
Minden egyes fő egység saját érintőképernyős vezérlőpanellel van ellátva a paraméterek könnyű beállíthatóságáért.

 

MÉG NAGYOBB KEZELŐI BIZTONSÁG

 
A legfejlettebb biztonsági rendszerek, mint az STO (biztonsági nyomaték OFF), az SS1 (biztonsági megállás), az SBC (biztonsági fékszabályozás) és az SLS (biztonsági csökkentett sebesség) alkalmazásával a leghatékonyabb védelem született meg mind a kezelő, mind pedig a gép számára, kombinálva a biztonságot a termelési igényekkel.

 

EXTRÉM MODULARITÁS

 
Az új koncepciónak köszönhetően, ahol minden nyomóegység független modulként működik, lehetőség nyílik nyomóegységek felcserélésére, kicserélésére vagy hozzáadására az eredeti gépi konfiguráció figyelembevételével.

 

Az új GT szériával a Cartes új fogalmat teremtett a piacon a nyomógépek modularitása területén.

 

Technikai adatok GT280

PÁLYASZÉLESSÉG:

 280 mm
SZITANYOMÓ NYOMTATÁSI TERÜLET:  280 x 280 mm
MELEGFÓLIÁZÁSI/STANCOLÁSI TERÜLET:  280 x 260 mm
LÉZER MUNKATERÜLET:  280 x ∞ mm
MELEGFÓLIÁZÁSI/STANCOLÁSI SEBESSÉG:  max. 15.000 ciklus/óra
SZITANYOMTATÁSI SEBESSÉG:  max. 7.000 ciklus/óra
ENERGIASZÜKSÉGLET:  400 V 50 Hz