Cartes a LabelExpo 2013 kiállításon

Az idei LABELEXPO-n különös figyelmet és fontosságot szentelünk a GT szériának, melyből különféle konfigurációkat mutatunk be az 5. csarnok B10 standján, természetesen LASER egységgel is.

 
Ma a piac a GT szériát tartja a legjobbnak, nem csak a nyomtatott címkék feldolgozásában, de komplett gépként is a magas minőségű címkék előállításához.
 
A CARTES egy innovatív és exkluzív technológiát fejlesztett ki, mely rendkívül előremutató teljesítményt biztosít a pontosság, minőség és termelékenység területén, mind kis és nagy példányszámok esetén is.
 
A GT szériával a CARTES az öntapadó címkék világának egy olyan moduláris termelő és feldolgozó sort adott, mely minden követelménynek eleget tesz, legyen szükség akár melegfóliázó, szitázó, dombornyomó, flexo lakkozó, síkstancoló vagy lézerstancoló egységekre.
 
Ezek a gépek a következő területeken emelkednek ki:
 

IDŐ ÉS ALAPANYAG TAKARÉKOSSÁG

extrém gyors beállítás a lehető legkisebb hulladéktermeléssel
 

PONTOSSÁG

maximális pontosság bármilyen sebességen. Automata azonnali felülnyomási korrekció az előnyomott anyagon észlelt nyomási hibáknál.
 

SEBESSÉG

a nyomó és stancoló egységek automata pozicionálása század pontossággal, a sebesség csökkenése nélkül, miközben a pálya halad tovább.
 

ENERGIATAKARÉKOSSÁG

energiatakarékos technológia, 30 – 40 % energia megtakarítására
 

MODULARITÁS

teljesen moduláris, nyomó és stancoló egységek a későbbiekben is csatlakoztathatóak.
 

TARTÓSSÁG ÉS MINŐSÉG

a Cartes gépek minden egyes alkotóeleme a legfejlettebb technológiával készül: elektronika, software, mechanikus részek, motorok és anyagok. Minden egyes összetevő a legnagyobb gondossággal kerül kiválasztásra a maximális hatékonyság és élettartam eléréséhez.
 
A kiállítandó gépekről további információt itt kaphat:
 
Cartes CE 150
 
Cartes GT 360
 
Szeretettel várjuk  a LabelExpon!

One Response to Cartes a LabelExpo 2013 kiállításon

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.